Családnév:
Keresztnév:
Email:
Adatvédelmi Szabályzat

Adatainak védelme

Az Euro Kanapé ezúton tájékoztatja Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Euro Kanapé alvállalkozójaként működik. Ekkor azonban, az alvállalkozók az Euro Kanapé által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Az Euro Kanapé fontosnak tartja vásárlói adatainak biztonságos, és diszkrét kezelését.

Regisztrációs adatok

Vásárlóinknak a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében kérjük és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az Ön adatait arra használja, hogy szükség esetén felvegye Önnel a kapcsolatot, és teljesítse a megrendeléseket.

A regisztráció megszüntetése

Az Euro Kanapé lehetővé teszi vásárlói számára a céggel való kapcsolattartás megszüntetését, és az adatainak törlését a nyilvántartásából.

Ehhez kérjük, küldjön egy e-mailt az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre, amelyben pontosan feltünteti a regisztrációkor megadott e-mail címét és nevét, és a belépési jelszavát. Felhívjuk figyelmét, hogy a regisztráció törlésekor minden adat el fog veszni.

Hírlevél

Az Euro Kanapé honlapján történő regisztrációkor minden felhasználónak lehetősége van rá, hogy feliratkozzon az e-mailben küldött ingyenes hírlevelére, amelyben akciókról, újdonságokról tájékoztatjuk a felhasználókat.

Kéretlenül az Euro Kanapé nem küld hírlevelet felhasználói részére.

 
Kanapé kupon. 10'000 Ft értékű kedvezményes kanapé vásárlási lehetőség az euro kapapé facebook követőinek.
Videó az eurokanapé bemutatóterméről, kanapékkal, fotelekkel, ülőgarnitúrákkal