Családnév:
Keresztnév:
Email:
Bőr vagy szövet kanapé?

Bőrválaszték

Cégünk által forgalmazott bőr kanapék, sarok és ülőgarnitúrák kiváló minőségű valódi olasz marhabőrből készülnek. Bőr ülőgarnitúráink könnyen tisztíthatóak, és rendkívül ellenállóak a karcolásokkal és az egyéb külső behatásokkal szemben.

A bőrön találhatóak kis minták, minden egyes darabnál különbözőek - hiszen a természetben sincsen két egyforma bőrtípus – így ezek egyedivé teszik kanapéinkat.

Az általunk kínált bőrbútorok, sarok- és ülőgarnitúra szettek a legkiválóbb bőr jellemzőivel bírnak, melynek köszönhetően remekül ellenállnak a fényhatásoknak, valamint szakadásoknak.

Praktikusság szempontjából sem elhanyagolható, hogy bőrbútoraink nagyon könnyen tisztíthatóak, és víztaszító hatással rendelkeznek.

Az Ön ülőgarnitúrája így hosszútávon megőrzi természetes szépségét, és méltó ékessége lesz nappalijának!

Alapvetően két típus közül választhat!

Az Ülőgarnitúra teljes mértékben I. osztályú, olasz marhabőrből, illetve kanapéja úgy is kinézhet, hogy az ülő- és érintési felületek szintén I. osztályú marhabőr bevonattal rendelkeznek, viszont a nem érintési felületek, azaz a kanapé hátulja, és oldala textilbőrrel vannak legyártva.

Gyártási információk

A gyártási folyamat során a több éves tapasztalatnak és a nagy gondossággal megválogatott bőrbevonatnak köszönhetően termékeink igazán exkluzív megjelenésűek.

Ülőgarnitúráink alapja a nagyon masszív fa (tölgy) vázszerkezet, mely a többrétegű megmunkálásnak és összeillesztésének köszönhetően remek stabilitást nyújt.

Választható színek

Bőr ülőgarnitúráink hatalmas színválasztékban kaphatóak, melyből reméljük, hogy minden kedves vásárlónk megtalálja a saját ízlésének és szobájának megfelelő, hangulatú kanapét.

Természetesen nem csak egy színű, hanem a legújabb trendeket követő többszínű garnitúráink színei is megtalálhatóak.

Böngésszen bátran bőrmintáink között, jöjjön el hozzánk személyesen, és találja meg kedvenc összeállítását!

Microplüss

Ha modernebb vonalvezetésű kanapét szeretne, nyugodtan válasszon microszálas anyagot! Nagyon finom, kellemes tapintás és rugalmasság.
Tartósságukra nem lehet panasz, mivel sűrű szövéssel készülnek, így akár gyerekszobába is nyugodt szívvel lehet választani!

A microszálas anyagok tapintása nagyon kellemes, puha, lágy, felületüket kifejezetten jó érzés megérinteni, ugyanakkor a tüskeszerű szövésből adódóan tapadnak más anyagokhoz, mint például a leterített lepedőhöz. Nem gyűrődnek és könnyen tisztíthatóak, akár egy megnedvesített mosószeres ronggyal is!

A microszálas anyagok előnyei

- kifejezetten puha, lágy, kellemes bőrbarát tapintás
- könnyű tisztíthatóság
- a minőségéhez képest olcsó
- tartós és rugalmas

Zsákvászon anyagok

Ha a legújabb trendeknek is meg szeretne felelni, nem mehet el a zsákvászonhoz hasonló anyagok mellett!

Sok-sok színből válaszhatók, magas kopásállósággal rendelkeznek, ugyanakkor a szövési szerkezetük miatt nem minden terméken mutatnak jól.

A zsákvászon anyagok tapintása enyhén durva, ugyanakkor mégsem bántó, amit úgy érnek el, hogy finom és jó minőségű anyagokból szőnek vastagabb szálakat és ebből alakítják ki a mintázatot. Ez az anyag rugalmas, nem nyúlik és könnyedén tisztítható akár géppel is! Vegyszeres gépi tisztítás után soha ne felejtsük el a tiszta vízzel történő átmosást! Ezzel megelőzhető, hogy az anyag foltosodjon!

A zsákvászon anyagok előnyei

- erős, strapabíró felület
- géppel is tisztíthatóak
- magas minőségűek
- bútorunk igazán karakteres lesz vele
- magas a kopásállóságuk

Mire vár még, bátran böngésszen oldalunkon és válogasson kedvenc kanapéi között, majd jöjjön el bemutatótermünkbe és próbálja ki személyesen az igazi kényelmet!

 
Kanapé kupon. 10'000 Ft értékű kedvezményes kanapé vásárlási lehetőség az euro kapapé facebook követőinek.
Videó az eurokanapé bemutatóterméről, kanapékkal, fotelekkel, ülőgarnitúrákkal