Családnév:
Keresztnév:
Email:
Bőrápolás

Betartjuk ígéreteinket

 

"Könnyű otthoni ápolás és karbantartás"

Az EuroKanapé-nál nagyon büszkék vagyunk bútoraink választékára és minőségére – csak a legjobbat a vásárlóinknak! A biztonság az első, természetesen, és minden termékünk megfelel az érvényben lévő égést gátló szabályozásnak és a legmagasabb specifikációknak megfelelő a tervezésük.

Mivel természetes termék, a bőrnek speciális ápolásra van szüksége mind az általános ápoláshoz, mind pedig a karbantartáshoz. Annak érdekében, hogy a kanapéja hosszabb ideig újnak tűnjön, összeállítottuk nagyon sajátos és egyedülálló bőrápolási programunkat.

Tartsa meg új bútorának jó kinézetét és a nagyszerű érzést a szövet- és bőr kanapékra vonatkozó egyszerű lépések követésével!

 

A bőrápoláshoz az alábbi bőrápolókat javasoljuk:

 

1 db jó minőségű bőrtisztító kendőt, melynek használata gyors és egyszerű. A bycast, nubuck és szarvasbőr kivételével minden bőr-típusra használható.

1 db speciális bőrápoló krémet

A védő krém egy víz alapú krém, amely egy speciális láthatatlan akadályt képez a bőrön, ezáltal nagyobb védelmet nyújt a foltok ellen.

Az ügyetlenebbek nagyon fognak örülni annak, hogy a védő krém alkalmazása lehetővé teszi a mindennapos háztartási „balesetek” és foltok könnyű eltávolítását, sőt, segíti a bőrt nedvesen és szuper puhán tartani.

Lágy tisztító

A lágy tisztító egy általános tisztító, mely a mindennapos „baleseteket” és háztartási szennyeződéseket távolítja el a bőrről. Eltávolítja a porréteget, mely a csúnya karcolásokat okozhat és szárírtja a bőr felszínét, valamint, ha a rendszeres karbantartási program keretében alkalmazzák, a bútort hosszabb ideig vadonatúj kinézetűnek tartja.

Tinta eltávolító

A Tinta Eltávolító egy könnyen használható kis rudacska, amely egy rúzshoz hasonló szórófej, és benne nagy hatásfokú folteltávolító található, melyet erős foltok, golyóstoll tinta és smink eltávolítására lehet használni.

Szeretnénk még figyelmébe ajánlani vadonatúj "Kanapé Védelmi Programunkat" ami egy egyedülálló szolgáltatást melyet Önre gondolva fejlesztettünk ki!

Mi itt az EuroKanapé.hu-nál elfogadjuk, hogy a kanapén Ön nem csak ül, hanem emellett azon él, is, alszik is, eszik és dolgozik is. Ezt észben tartva dolgoztunk ki az Ön számára ez új szolgáltatást.

A szolgáltatás azokra az alkalmakra szól, amikor kiönti az ételt vagy az italt, vagy véletlenül megkarcolja, illetve megsérti a bútort. Egy egyszerű telefonhívás biztosítja a folt professzionális eltávolítását vagy bármilyen sérülés megjavítását annyiszor, ahányszor csak ez előfordul, a vásárlástól számított 1 éven keresztül teljesen ingyen.

Elérhető a vásárláskor egyetlen díjösszeg fizetése mellett. A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön az áruházban.

 
Kanapé kupon. 10'000 Ft értékű kedvezményes kanapé vásárlási lehetőség az euro kapapé facebook követőinek.
Videó az eurokanapé bemutatóterméről, kanapékkal, fotelekkel, ülőgarnitúrákkal