Családnév:
Keresztnév:
Email:
Garancia és ápolási tanácsok!

Egyre bővülő kanapé üzletünk nagy figyelmet fordít arra, hogy ülőgarnitúráink jó minőségű bőrből, és kiváló szerkezettel álljanak az Ön rendelkezésére.

Mielőtt üzletünkbe kiállításra kerül egy adott darab, cégünk pontos ellenőrzéseket végez, az ülőgarnitúra tulajdonságait tekintve (pl. tervrajzok, alapanyagok, bőrminőség, szerkezeti teherbírás). Az általunk forgalmazott garnitúrákra 1 év teljes körű garanciát vállalunk amely kiterjed a szerkezetre, bőrre, és mechanikára.

Azonban ahhoz, hogy ülőgarnitúrája hosszú élettartamú legyen, az Ön segítségére is szükség van!

Javasoljuk, hogy az ülőgarnitúrához kapott kezelési útmutatón feltüntetett használati utasítást figyelmesen olvassa el az első használat előtti, és az ápolásra vonatkozó szabályokat érdemes betartania, amennyiben Ön azt szeretné, hogy bútora, lakásának sokáig dísze lehessen.

A különböző bevonatú ülőgarnitúrákra (bőr, szövet, textil…) más-más tisztítási és ápolási szabályok vonatkoznak. Így megfelelő körültekintés mellett válasszon kanapét.

Kivédhetetlen, hogy az ülőgarnitúrára néha szennyeződés kerüljön. Előfordulhat, hogy ráömlik valami, esetleg a buzgó gyerekek helytelenül használják az adott kanapét vagy épp kis kedvencünk tesz benne kárt…

Ez esetben ne csüggedjen! Mi segítünk, ha baj van…

Viszont fontos megjegyezni, hogy a hétköznapi használat is igénybe veheti bútorát.

Felkészült szerviz-csapatunk az Ön rendelkezésére áll, amennyiben a fentebb említett problémák valamelyike bekövetkezik.
Vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal, és minden pontosabb információs segítséget megkap.

Ülőgarnitúráinkra 1 év teljes körű garanciát vállalunk, természetesen ez a szavatosság nem vonatkozik, olyan sérülésekre, amely nem rendeltetésszerű használatból ered (a relax kanapék nem megfelelő kihasználása, háziállatok okozta sérülések stb..). De ne aggódjon, ha ilyen sérülés keletkezik a kanapéján erre az esetre találtuk ki vadonatúj "Kanapé Védelmi Programunkat", amelyről bővebben itt olvashat!

 
Kanapé kupon. 10'000 Ft értékű kedvezményes kanapé vásárlási lehetőség az euro kapapé facebook követőinek.
Videó az eurokanapé bemutatóterméről, kanapékkal, fotelekkel, ülőgarnitúrákkal