Családnév:
Keresztnév:
Email:
Gyors házhozszállítás

Azonnal vihető kanapékA házhozszállítással foglalkozó csapatunk tagjai mindannyian magas színvonalon képzettek – ez egy olyan tény, amire különösen büszkék vagyunk. A csapat minden tagja egy speciális sofőr-képző iskolába jár, tehát alapos ismeretekkel, ügyességgel és tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy a kanapéját a minimális kellemetlenséggel és kényelmetlenséggel szállítsák ki. Ennek megfelelően a kanapé vásárlás legnehezebb része az Ön által kívánt kanapénak a kiválasztása!

A 12. emeleten lakik? Nem probléma. Keskeny a bejárat? Ne aggódjon emiatt! A kanapéját bármilyen úton eljuttatjuk Önhöz!

Segítségünkre akkor is számíthat, ha Önt már meglévő ügyfeleink között tudhatjuk.

Legyen az házhozszállítás, bútorápolási problémák, műszaki meghibásodás, vagy csak egy általános kérdés munkatársaink felé; forduljon hozzánk bizalommal!

Fontos feladatnak tartjuk, hogy amennyiben hozzánk fordul egy kéréssel, mi mihamarabb választ tudjunk Önnek adni, és segíteni tudjuk Önt, problémája megoldásában.

Szállítmányozással foglalkozó szakembereink részletes ismeretekkel rendelkeznek az ülőgarnitúrák szakszerű használatáról, szét- és összeszereléséről, szállítási körülmények megoldásáról.

Így amennyiben minket bíz meg vásárolt ülőgarnitúrájának otthonába szállításával, biztos lehet benne, hogy kanapéját kifogástalan állapotban a vásárlástól számított 1-2 napon belül nappalijában tudhatja.

 


 
Kanapé kupon. 10'000 Ft értékű kedvezményes kanapé vásárlási lehetőség az euro kapapé facebook követőinek.
Videó az eurokanapé bemutatóterméről, kanapékkal, fotelekkel, ülőgarnitúrákkal