Családnév:
Keresztnév:
Email:
Miért válassza az EuroKanapé csapatát?

Miért válasszon minket?Vásárlóink véleménye

Mivel ez egy családi vállalkozás, az EuroKanapé.hu-nál mindig a vevő az első – világképünket az emberekre és nem az árakra építjük.

Kanapét vásárolni nagy befektetés és új bútorának tökéletesen meg kell felelnie – szuper kényelmesnek kell lennie, jól kell kinéznie és természetesen elérhetőnek is kell lennie.

A kanapé specialisták

Tervező csapatunk a világ legtávolabbi pontjaira is elmerészkednek csak azért, hogy a legjobb formák, színek, anyagok és minták különböző választékát hozzák el Önöknek. Bemutatótermeink tele vannak a stílusok és a formák eklektikus keverékével, ami azt valószínűsíti, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő kanapét.

Áruházi csapatunk valódi „kanapé specialisták”, akik kívül-belül ismerik termék-választékunkat. Nem fog rámenős eladókkal találkozni az EuroKanapé.hu-nál – csak barátságos tanácsadókkal, akiket arra képeztünk ki, hogy időt és teret biztosítsanak Önnek a böngészéshez (de ugyanakkor mindig kéznél vannak, ha bármilyen szakértői útmutatásra van szüksége!)

 

Gyártás

Nézzen utána, mit mondanak vásárlóink rólunk és az áruházi szolgáltatásainkról!

Szakképzett és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező tanácsadó csapatunk fogja kezelni az összes vásárlás után felmerült igényét. A házhozszállítás megrendelésével kapcsolatos érdeklődéstől kezdve a bútorral kapcsolatos hibák felderítéséig, ezek a kollégáink mindent meg fognak tenni azért, hogy a velünk kapcsolatos élményei, tapasztalata probléma-mentesek legyenek.

A házhozszállítással foglalkozó csapatunk tagjai mindannyian magas színvonalon képzettek – ez egy olyan tény, amire különösen büszkék vagyunk. A csapat minden tagja egy speciális sofőr-képző iskolába jár, tehát alapos ismeretekkel, ügyességgel és tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy a kanapéját a minimális kellemetlenséggel és kényelmetlenséggel szállítsák ki. Ennek megfelelően a kanapé vásárlás legnehezebb része az Ön által kívánt kanapénak a kiválasztása!

A 12. emeleten lakik? Nem probléma. Keskeny a bejárat? Ne aggódjon emiatt! A kanapéját bármilyen úton eljuttatjuk Önhöz!

 
Kanapé kupon. 10'000 Ft értékű kedvezményes kanapé vásárlási lehetőség az euro kapapé facebook követőinek.
Videó az eurokanapé bemutatóterméről, kanapékkal, fotelekkel, ülőgarnitúrákkal