Családnév:
Keresztnév:
Email:
Segítünk ha baj van

Kanapé Védelmi Program

Az EuroKanapé.hu-nál mi elfogadjuk, hogy a kanapén Ön nem csak ül, Ön emellett azon él is, alszik is, eszik és dolgozik is. Ezért kidolgoztunk az Ön számára egy nagyszerű új szolgáltatást…

Védje kanapéját „Kanapé Védelemmel”!

Szinte mindannyian eszünk vagy iszunk a kanapénkon, körülbelül hetente négy-öt alkalommal, tehát szinte elkerülhetetlenül évente egyszer-kétszer kiömlik az étel vagy az ital, néha a szöveten vagy a bőrön örök nyomot hagyva. Mindannyian odajutunk, hogy kis foltok kerülnek a kanapénkra, és emiatt szobánk központi részének, a kanapénknak az élvezeti értéke erősen lecsökken.

Az EuroKanapé.hu-nál, most nincs szükség arra, hogy ezekkel az apró foltokkal, vagy a sérült bútorával kelljen együtt élnie. Az új „Kanapé Védelmi Program”-unkat azzal a célból hoztuk létre, hogy az ízléstelen foltok vagy sérülések ne rontsanak az adott évben valószínűleg a legnagyobb értékben vásárolt árucikk élvezetén.

Lecsepegtette a kanapéját?

Egészen egyszerűen, amikor ráfröcsköli a pizzát, a bort, a sört, a kávét, teát, stb. vagy véletlenül megkarcolja, vagy megsérti a kanapéját vagy a fotelját, a Kanapé Védelmi Program szolgáltatásunk ingyenesen biztosítja a profi folteltávolítást, valamint bármilyen kisebb sérülés helyreállítását.

A legjobb dolog ebben az, hogy az első évben ez annyiszor működik ahányszor csak Önnek erre szüksége van.

EuroKanapé.hu – Az Ön kanapé specialistája

További információk a Kanapé Védelmi Program-ról

1 éves szolgáltatás a véletlenszerű foltok eltávolítására

1 éves szolgáltatás az új bútorán keletkezett véletlen foltok eltávolítására vagy a sérülések kijavítására. Adunk Önnek 1 évet és ezáltal többet már nem kell együtt élnie a kis idegesítő foltokkal az új kanapéján.

Korlátlanul hívhatja szolgáltatásunkat a kisebb foltok profi eltávolítására és a szövetben vagy a bőrön keletkezett véletlen sérülések kijavítására (az eltávolítás abban az esetben történik meg, ha az lehetséges, és járható út).

A szolgáltatás még a következőket is tartalmazza: égések, lecsöppenés, szakadás és szinte bárminek a kiömlése, még festéké vagy a hipóé is, valamint a szolgáltatás része az otthoni kisállatok által okozott károk is.

Egy egyszeri szolgáltatási díj kifizetése után 1 évig teljes körű szolgáltatást biztosítunk, melynek eredménye, hogy Ön bátrabban és felszabadultabban használhatja ülőgarnitúráját!

Gyors, könnyű szolgáltatás papírmunka nélkül, egyszerűen telefonon bejelenti a hibát és mi 48 órán belül intézkedünk a folt eltávolítása ügyében (ennyire szükség van a szolgáltatáshoz), vagy a baleset következményei elhárításra kerülnek.

Nincsenek extra költségek: - soha nem fizet többet, nem számít, hányszor veszi igénybe a szolgáltatást bútora értékének megfelelően.

Egy biztonságos befektetés, a szolgáltatásunk 1 évig.

 
Kanapé kupon. 10'000 Ft értékű kedvezményes kanapé vásárlási lehetőség az euro kapapé facebook követőinek.
Videó az eurokanapé bemutatóterméről, kanapékkal, fotelekkel, ülőgarnitúrákkal